Home

 

 

 E-mail

Usi automate

Servicii

Alte legaturi

Banner

    IMSAT IASI ofera servicii complete pentru o gama variata de usi automate.

Usi culisante

 Usile culisante sunt usi silentioase, elegante si compacte care se integreaza cu usurinta in orice mediu arhitectural, chiar si acolo unde spatiul este o problema.

Usa culisanta

 Aceste usi sunt concepute sa functioneze ireprosabil oricand si in orice conditii, fara a prezenta probleme la o frecventa crescuta de utilizare. In cazul caderilor de tensiune, daca sistemul de control este dotat cu un set de acumulatori, usile mai pot functiona timp de 30 de minute in continuu pana la descarcarea acumulatorilor.

 Logica de control excelenta, in timp real. Control inteligent: un microprocesor verifica, in timp real, activitatea usii. Logicile de functionare pot fi selectate cu ajutorul unui mic programator integrat in sistem.

 

Usi batante

Usa batanta

 Usile batante sunt simple în utilizare, durabile si sigure. Mai mult, uşile de garaj batante sunt foarte atrăgătoare datorita raportului calitate – preţ foarte bun.

 Sistemele de automatizare pentru usile batante integreaza componente de calitate superioara proiectate sa functioneze in conditii extreme de mediu. In acest fel usile batante pot fi adaptate pentru orice tip de zona de acces iniferent de suprafata de deschidere necesara.

 

Usi rotative

 Aceste sisteme de usi sunt solutiile arhitecturale cele mai utilizate pentru constructiile comerciale si industriale din intraga lume. Variaterea mare de modele poate deservi orice tip de acces pentru orice tip de arhitectura conferind eleganta si distinctie.Usa rotativa

Aceste tipuri de usi se impart in patru categorii:

  - cu utilizare manuala,
  - manuala cu reglare electromagnetica,
  - servoasistate sau complet automate,
  - cu posibilitate de integrare a unor sisteme de securitate
 Toate aceste modele pot avea doua, trei sau patru aripi, in functie de tipul de trafic pentru care sunt destinate.

 

Usi de garaj sectionale

Usa sectionala

 Usile de garaj sectionale sunt facute din panouri termoizolante interconectate care permit ridicarea usii in plan vertical si plierea acesteia pe tavan cu ajutorul unui sistem de sustinere. Astfel se poate beneficia de o deschidere maxima a usii, facandu-se totodata economie de spatiu. Aceste usi sunt dotate cu garnituri de cauciuc pentru o inchidere etansa impotriva factorilor de mediu daunatori.

Intregul mecanism poate fi actionat automat de catre un minicontroler cu tastatura locala si telecomanda.

 

Usi industrialeUsa industriala

 Usile industriale sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosime de 40 mm umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila. Acestea sunt dotate cu chedere duble realizandu-se o izolare perfecta. Toate componentele metalice sunt din otel galvanizat de o calitate superioara asigurand o functionare perfecta si de lunga durata. Usile sunt dotate cu sisteme de protectie a arcurilor si a sufelor.

 

**************************************************************************************
 Echipa noastra de specialisti va poate oferi consultanta la domiciliu/sediu absolut gratuit si fara nici o obligatie din partea dumneavoastra.

 
© imsatiasi.ro 2009 | Design By Imsat Iasi